15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri Geçekleşti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla ülke genelinde gerçekleştirilen anma etkinlikleri Didim’de de yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ile hain darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla Didim'de bir çok etkinlik düzenlendi.
Etkinlik kapsamında şehir merkezinde gerçekleştirilecek yürüyüş için Merkez Camii önünde toplanıldı. İlçe protokol üyelerinin de hazır bulunduğu yürüyüşte Didimliler ellerinden Türk bayrakları ve sloganlarla Kent meydanına yürüdü.
Yürüyüşün ardından Meydanda şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu; akabinde İstiklal Marşı okundu. Anma etkinliği kapsamında Didim İlçe Müftülüğü personelleri tarafından Kuran-ı kerim okundu; Ardından İlçe Müftüsü Ahad Taşçı tarafından dualar edildi.
Ardından bir konuşma gerçekleştiren Didim Kaymakamı Mehmet Türköz konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının sonunda 15 Temmuz gecesi şehit olan güvenlik güçleri ile vatandaşları rahmetle anarken, gazilere de minnet ve şükranlarını sundu.

15 Temmuz