2018 Çin Uluslararası İthalat Fuarı

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müşavirliği'nden alınan bir e-postaya atfen; 2018 yılında Çin Halk Cumhuriyeti'nde Uluslararası İthalat Fuarı düzenleneceği belirtilerek, Çin Halk Cumhuriyeti firmaları ile ticari ilişkileri olan veya ticaret yapmak isteyen Türk firmalarının Çin Uluslararası İthalat Fuarına davet edilmek istendiği ifade edilmiştir.

Söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimizin Katılım Talep Formunu doldurarak en geç 26 Aralık 2017 tarihine kadar Odamıza ulaştırmaları gerekmektedir. Talepleriniz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne iletileceğinden söz konusu tarihe riayet etmeniz önem arz etmektedir.
Bilgilerinize sunarız,

Çin, Uluslararası İthalat Fuarı