29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Bugün, ulus olarak Kurtuluş Savaşı mücadelemizi zafere ulaştırarak kurduğumuz Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü hep birlikte kutluyoruz. Tarihten bu yana bağımsızlığına duyduğu aşkla yaşayan Milletimiz, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de kurtuluş savaşındaki inanç ve ruhu aynen taşıdığını tüm dünyaya göstermiştir. Bundan sonra da hep birlikte istiklalimize sahip çıkmak, Ulu Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı için konulmuş hedefler için yorulmadan çalışmalıyız.

Bu duygularla, Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını en kalbi duygularla kutluyor, Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk olmak üzere, bu güne kadar ülke bağımsızlığımız, cumhuriyet ve demokrasi mücadelemiz için emek veren ve bu uğurda şehit düşen tüm kahramanları saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz
Didim Ticaret Odası adına Meclis Başkanı Dr. Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ

29 Ekim