Akbük Hacıbektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Akbük Şubesi Didim Ticaret Odasını Ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Atilla’nın ev sahibi olduğu ziyarete şube başkanı Haydar Kocaoğlu ile üyeler; İlhan Çelik, Gülşen Şimşek, Mehmet Tüzün ve Muhsin Koç katıldı.

Hayırlı olsun dileklerini ileten misafirler vakfın Akbük Şubesi olarak çalışmalarından bahsetti. Erbaş ve Atilla iyi dilekleri için misafirlerine teşekkürlerini iletti. Çalışmalarında başarılar diledi.

Akbük, Hacıbektaş-ı Veli, Ziyaret