Amatör Denizci Belgesi Eğitim ve Sınavları Ticaret Odasında Yapıldı

1 Milyon Amatör Denizci Projesi kapsamında, Didim Ticaret Odası 6. Meslek komitesinin önerisi ve Yönetim Kurulunun girişimi ile başlatılan çalışmalar kapsamında Amatör Denizci Belgesi eğitim ve sınavları, Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapıldı.

Proje kapsamında, Didim Ticaret Odası ve Kuşadası Liman Başkanlığına bağlı Didim Marinadaki Birime yapılan yoğun başvurular sonucunda eğitim ve sınav gruplar halinde Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapıldı.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından başlatılan "Hedef 2023: 1 Milyon Amatör Denizci Projesi" kapsamında, Kuşadası Liman Başkanlığı tarafından verilen eğitimin ardından yapılan sınavı başarıyla tamamlayanlar, 24 metreye kadar özel tekne kullanabilme yeterliliğine sahip olacak.
Başvuruların oldukça yoğun olduğu Amatör Denizci Belgesi eğitim ve sınavları devam edecek.

Amatör, Denizci, Belgesi, Didim