Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanlık Seçimleri Gerçekleştirildi

TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık Seçimleri de Aydın Ticaret Borsasında, Genç Girişimciler Kurulunun İcra Komitesi Başkanlık Seçimleri de Aydın Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık Seçimleri de Aydın Ticaret Borsasında tüm üyelerin katılımlarıyla Başkanlık seçimini gerçekleşti.

Aydın genelinde bulunan Oda – Borsalarda seçilen İcra Komitesi Üyeleri, Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimini gerçekleştirdi.
Aydın Ticaret Borsasının temsilcisi Esen Türker ve Didim Ticaret Odası temsilcisi Nuran Aslan’ın aday olduğu seçimlerde Koordinatör olan Ticaret Borsasına sağlanan ilave iki üyelik kontenjanındaki avantajla Esen Türker 9’a 8 oy oranı ile seçimleri kazandı.
Nuray Aslan yaptığı değerlendirmede yeni aday olarak adaylığını açıkladıktan 1 gün sonra seçimlere katıldığını ve bir oy farkla seçimi kaybettiğini belirtti. “7 Martta yapılması planlanan seçimin ivedi şekilde öne alınması tarafımızca etik olmamıştır” dedi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş da seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu. “TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kuruluna aday olan arkadaşımız bu dar zamanda 1 günlük sürede çok güzel bir çalışma ortaya koymuştur. Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin tamamını gezmek ve kendini tanıtmak imkânı bulamamıştır. Koordinatör olmasından dolayı Aydın Ticaret Borsasına sağlanan kontenjanla kurulda yer alan iki yöneticinin oyunu almak zaten imkânsızdı. Odamız Meclis Üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin tam desteği ile bu yarışı kazanılmış olarak görüyorum. Çünkü kurul üyelerinin 13 oyundan 8’ini alarak çoğunluğu yakalaması adayımız ve Didim Ticaret Odası adına gurur verici olmuştur. Bu vesile ile Esen hanımın yeni döneminin hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Genç Girişimciler Kurulunun İcra Komitesi Başkanlık Seçimleri Aydın Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
Yapılan seçimler sonucunda İl İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu olurken, Başkan Yardımcılığına Caner İnceoğlu, Mustafa Aytar, Hasan Yavuz, Anıl Kösehancı, Kaan Çalışkan, Caner İnceoğlu ve İsmail Okan Günaydın seçildi.
Başkan Yardımcılığına seçilen Oda Temsilcimiz Caner İnceoğlu seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu. “Bilindiği üzere TOBB Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde Didim Ticaret odasını temsil hakkı yapılan seçimle Didim kurul başkanı olarak bana ve Naim Gökdemir arkadaşımıza verildi. Aydın’da yapılan seçim ve varılan ortak mutabakat sonucu il icra kurulumuzda başkan yardımcılığı görevini de almış olduk; gelişen süreçte Aydını Didim’siz, Didim’i Aydınsız düşünmek imkânsız. Bu bağlamda aradaki bağların kuvvetlenmesi çalışmaların sürdürülebilir olması ve sonuçta Didim’in ticari mecrada boy gösterebilmesi adına tüm çalışmaları 4 yıllık görev süremiz boyunca layığı ile yapmaya özen göstereceğiz. Didim Aydın’ın Dünyaya açılan yüzüdür, bu her mecrada dikte edeceğiz. herkese saygılar sunuyor ve teşekkür ediyorum, dedi.

tobb, aydın, girişimcilik