Aydın Valimiz Yavuz Selim Köşger İlçemizdeki Turizm ve İnşaat Sektör Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in Didim’deki İnşaat ve Turizm Sektör temsilcileriyle buluşması 29 Kasım Çarşamba günü Didim Beach Otel’de yapıldı.

Gün boyunca süren çeşitli ziyaretlerin ardından 20:30’da başlayan ilçe protokolü ve sektör temsilcilerinin davetli olduğu yemekli toplantıya Odamızdan Meclis Başkanımız Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Vela ve Celal Gümüş, Meclis Başkan Yardımcımız Aydın Çağlayan, Meclis Üyelerimiz Ali Hikmet Atilla, Savaş Cengiz ve deniz demir katıldı. Davetliler arasında bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Üstündağ şehir dışında oluşundan dolayı toplantıya katılamadı. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz’ün Didim’deki sektör sorunlarının ilk ağızdan valiliğe iletilmesine amacıyla bu toplantının düzenlendiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.
Türköz’ün ardından turizm sektörü hakkında Didim Turizm Danışma Birimi ve inşaat sektörü hakkında Odamızın sunumları gerçekleşti. Sunumların ardından Turizm sektörü adına Meclis Üyemiz Ali Hikmet Atilla, Kadir Karakaya ve Yusuf Mutlu, inşaat sektörü adına Ramazan Karahan, Ramazan Özalp ve Bülent Öz kürsüye gelerek sorunlarını ve beklentilerini ilettiler.
Konuşmaların ardından Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger sektör temsilcilerinin dile getirdiği çözüm bekleyen konular hakkında notlar aldığını, sorunların çözümü için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Katılımcılara teşekkürlerini ileterek programı kapattı.

Aydın, Vali, Yavuz Selim Köşger, Turizm, İnşaat