dto twitter dto facebook dto rssBildirimlerENTR

Hedefimiz Didim Ticaret Odası'nı sürekli iyileştirmektir

Şaban ÜSTÜNDAĞ Şaban ÜSTÜNDAĞ Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Değerli Üyemiz...

Kurumumuzun 2014-2018 stratejik planın oluşturulmasında, kurum vizyonunun ve stratejik hedeflerinin belirlenmesinde değerli paydaşlarımızın fikir ve önerilerini çok önemsiyoruz.

Bu amaçla kurumumuzun ilk stratejik planının hazırlanması ve orta vadeli stratejik hedeflerinin belirlenmesi için tüm iç ve dış paydaşlarımızla değerlendirme toplantıları yaptık, onların fikirlerini yazılı ve sözlü olarak aldık.

Kurumumuzun hangi hedeflere  nasıl ulaşacağı konusunda, bu yolda kurumumuzun yeterliliği ve hangi konularda gelişim sergilemesi gerektiği konularında paydaşlarımızın açık fikirli ve gerekirse eleştirel olmaları önemlidir.

Stratejik planın oluşturulması ve Sizlerin talepleri yönünde hedeflerimizin belirlenmesini takip eden süreçte, tüm kaynak ve enerjimizi, kurumumuzu ve hizmet kalitemizi geliştirmek, stratejik hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde kullanacağız.

Oda olarak üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini tatmin edecek kalitede hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla

Şaban ÜSTÜNDAĞ