Bodrum Ticaret Odasına Kıyaslama Ziyaretinde Bulunduk

Odamız diğer Odaların bilgi ve deneyimini paylaşmak amacıyla Bodrum Ticaret Odasına ziyarette bulundu. Odaların kalite bilincinin oluşması, iş dünyası nezdinde saygınlığı ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi ve Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla gerçekleşen Akreditasyon çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette Bodrum Ticaret Odasının iyi uygulamaları incelendi.

Odamız Genel Sekreteri Murat Güneş ve Basın-Halkla İlişkiler ve Akreditasyon Sorumlusu Ali Kayabaşı BODTO'nun Entegre Yönetim Sistemi (EYS) ve uygulama faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alırken Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder BODTO'nun Yapısı ve EYS konularında bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunuma Nermin Gönen ve Işın Barut da katılarak deneyimlerini aktardılar.
Bodrum Ticaret Odası birimlerinde incelemeler yapan Murat Güneş ve Ali Kayabaşı’ya Akreditasyon Sorumlusu Nermin Gönen, Halkla İlişkiler ve İletişim Biriminden Işın Barut, EYS Sorumlusu Saadet Kablı, Bilgi İşlem Bölümünden Ece Olcay Caner bilgi verdi.
Ayrıca BODTO'nun Halkla İlişkiler ve İletişim Birimi Faaliyetleri konulu bir sunum yapılırken, birim politikaları, süreçler, mavi dergi, fuarlar, e-bülten, iş akışları, Hİİ Birimi KYS uyum faaliyetleri anlatıldı. Odanın arşiv sistemleri, dosyalama, 2018-2023 Stratejik Planı, aylık raporlar ve iletişim ağı hakkında da bilgi aktarıldı.

Bodrum, Didim, Oda