CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Bülbül Ticaret Odasının Misafiri Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Adayı Süleyman Bülbül seçim çalışmaları kapsamında Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

CHP İlçe Yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ile meclis üyeleri Evren Kamacı ve Ceren Turan ev sahipliği yaptı.
Tüm odalarla etkileşim içinde olmaya başlandığını belirten Bülbül, Seçim çalışmalarında da Odaların görüş, öneri ve tespitlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.Misafirlerine ziyaretleri için teşekkür eden Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş SÜLEYMAN Bülbül’e seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi. Seçim sonuçlarının ülkemize ve Aydın’a hayırlı olmasını diledi.

parti ziyaretleri, süleymen bülbül