CHP İlçe Yönetimine İade-i Ziyarette Bulunduk

Didim Ticaret Odası geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden CHP İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Vela ve Mekin Subaşı, Meclis Üyeleri Ali Hikmet Atilla’nın katıldığı ziyarette Ticaret Odası heyetini CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Başkan Yardımcısı aynı zamanda Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi Deniz Demir, Başkan Yardımcısı Kerim Küsmez, ilçe yönetiminden Hasan Kuru, Murat Bademcigil, Sema Danacı, Eda Demir, İlçe Kadın Kolu başkanı Figen Çakmakgil ağırladı.
CHP ilçe yönetimi ziyaretleri için Ticaret Odası heyetine teşekkür etti. Ticaret Odası heyeti de ziyaret vesilesi ile yeni yönetimin ilçemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.
Ziyarette ülke ve ilçe ekonomisi ile siyasi durum, yerel yönetimlerden yapılması beklenenler, turizm sezonundan beklentiler hakkında sohbet etti.