Cumhuriyet İlkokulunda Balonlar Kitap Doldu

Fransa ile Rize Çayeli İshakoğlu İlkokulunun ortaklaşa başlattığı, 81 il ve 10 ülkenin içinde bulunduğu “Okumak Yaşamaktır” eTwinning projesinin Aydın il proje yürütücüleri olan Didim Cumhuriyet İlkokulundan Canan Gürel ve Cemile Modaoğlu öğretmenlerin koordinasyonuyla gerçekleşen “Kitap Dolu Balonlar” etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş da katıldı. Okuma farkındalığı oluşturmak amacıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar balonları patlatarak balonlardan çıkan not kâğıtlarında adı yazılı olan kitapları aldı.

Canan Öğretmen 28 Mayısta 81 ilde gerçekleşen etkinlikte çekilen fotoğraflarla sergi yapılacağını belirtti. “Didim Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep Akdemir’e, Okul Müdürümüz Sayın Ufuk Kurucu’ya, Bu etkinlikte her türlü desteği bizlerden ve çocuklarımızdan esirgemeyen Didim Ticaret Odası Başkanı Sayın Hilmi Erbaş’a şükranlarımızı sunuyoruz, Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Hilmi Erbaş okuma alışkanlığının çok küçük yaşlarda kazanıldığını belirterek, yapılan etkinliğin önemli bir aktivite olduğunu vurguladı. Alışkanlıkların kazanılmasında ailenin yakın çevrenin okulun büyük etkisi olduğunu söyleyerek yakın çevresinden bu güzel alışkanlıkları uyguluyor olması gerektiğini belirtti. Bu anlamda yapılan işin okumayı teşvik ettiğinin belirterek Okul yönetimi ve koordinatör öğretmenler ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhuriyet İlkokulu, Okumak Yaşamaktır, eTwinning, Kitap Dolu Balonlar