DAHOT’tan Ticaret Odasına Ziyaret

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Başkan yardımcısı Hikmet Atilla’nın ev sahibi olduğu ziyarete Dernek Başkanı İlyas Aydur ve Dernek Yönetiminden Derya Şahin, Özlem Girgin, Besat Karataş, Alper Kökşen ve Necdet Aktaş katıldı.

Erbaş ve Atilla’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Dernek Yönetimi, çalışmaları ve faaliyetleri ile Anadolu kültürünü yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Çeşitli festival ve yarışmalara katılarak bu kültürü aktarma ve Didim’in ismini duyurmaya çalıştıklarını belirtti.
3-7 temmuzda gerçekleştirecekleri uluslararası halkoyunları festivaline ticaret odasını davet eden dernek yönetimi festivale yurt dışından halkoyunları ekiplerinin katılacağını belirtti.
19 mayısta da Didim Belediyesi ile 1919 kişinin katılımı ile harmandalı gösterisi yapılarak rekor denemesi gerçekleştireceklerini belirttiler. Çalışmalar hakkında bilgiler paylaştılar. Erbaş ve Atilla’da hayırlı olsun dilekleri ve daveti için dernek yönetimine teşekkür etti. Faaliyetlerinin ilçemize önemli bir katkı sunduğu için tebrik ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

DAHOT, Ziyaret