Didim Anadolu Lisesinden Ticaret Odasına Festival Daveti

Didim Anadolu Lisesi müdürü Sait Aydın ve Nedim Yıldırım Didim Ticaret Odasını ziyaret etti. Başkan Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kartal’ın ev sahibi olduğu ziyarette Müdür Aydın, hayırlı olsun dileklerini iletirken Didim Ticaret Odası yönetim ve meclisini Didim Anadolu Lisesinin 14 Mayısta gerçekleştireceği Gençlik Festivaline davet ettiler. Festival kapsamında gerçekleşecek etkinlikler hakkında bilgiler paylaştılar. Erbaş ve Kartal, iyi dilek ve temennileri ile davet için misafirlerine teşekkür etti. Başarılı ve eğlenceli bir festival geçirmelerini diledi.

Didim Anadolu Lisesi, Festival. Davet