Didim Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Atabay Odamızı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisinden Didim Belediye Başkanlığına yeniden Aday Gösterilen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve partililer seçim ziyaretleri kapsamında Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette ev sahipliğini Başkan Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları; Ebubekir Apaydın ve Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Teke ve Celal Gümüş, Meclis Üyeleri; Medeni Karataş, Ceren Turan, Evren Kamacı ve Serdar Ece katıldı.

Başkan Hilmi Erbaş misafirlerine hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, seçimin ilçemize, ilçe ekonomisi ve turizmine hayırlı olmasını diledi. Seçimlerin siyaset rayından çıkmadan sağlıklı bir şekilde yürütülmesini ve huzurlu bir ortamda tamamlanmasını temenni ediyorum, zira ilçemizin ticaret ve turizmimizin huzura ihtiyacı var dedi. İlçe hakkında raporlar hazırlayarak tüm adaylara ulaştıracaklarını belirtti.
CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak “bizi misafir eden Ticaret Odasına teşekkür ediyoruz biz de huzurdan yanayız, seçimlerin ilçemiz hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Başkan Atabay da kendilerini misafir eden Ticaret Odası yönetimi ve meclisine teşekkür ederek konuşmasına başladı. İlçemiz için ortak çalışma kültürünün çok önemli olduğunu biliyoruz, sizin yönetimde olduğunuz kısa dönemde bunu sağladık, önemli birkaç konuda birlikte ve hızlı refleks aldık, neticesini de gördük. Doğru refleks, doğru söylem, doğru neticelere ulaştı. Ortak çalışma kültürü ile çok yerinde çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

atabay, didim, koçak,