Didim CHP İlçe Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti

CHP Didim İlçe Yönetimi Ticaret Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Nurettin Koçak başkanlığındaki CHP heyetini; Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Atilla, Meclis Üyeleri Ceren Turan ve Evren Kamacı misafir etti. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sebebi ile yoğun bir dönem geçirdiklerini belirten ilçe başkanı Koçak, Ticaret Odasına hayırlı olsun ziyaretini henüz gerçekleştirebildiklerini belirterek yönetim ve meclis üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu, çalışmalarında başarılar diledi. Ticaret Odası Başkanı Erbaş da ziyaretleri ve iyi dilekleri için ilçe başkanı Koçak ve yönetimine teşekkür etti. Ziyarette taraflar ilçe ve ülke ekonomisi ile turizm sezonu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

CHP, Nurettin Koçak