Didim’de Kutsal Yol Yürüyüşü Odamızın da Katkılarıyla Gerçekleşti

Turizm Haftası ve Vegan Festivalinin kapsamında bu yıl altıncısı gerçekleşen, Antik çağlardan günümüze kadar uzanan bir gelenek olan Kutsal Yol yürüyüşü gerçekleştirildi. Akköy Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, Apollon Tapınağı’nda son buldu. Yürüyüşe Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Deniz Atabay, Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hikmet Atilla ve Didim Fahri Hemşerisi, Turizmci Hüseyin Baraner ile Didim ve çevre il-ilçelerde faaliyet gösteren yürüyüş gurupları katıldı.

Etkinlik Öncesinde yürüyüşçülere Ticaret Odası kumanya ikramı ve Belediye de tişört ve şapka dağıtımı yaptı
Bölgenin en güzel sivil mimari örneklerinin bulunduğu Akköy’den başlayarak, Apollon Tapınağı’na kadar olan 13 kilometrelik parkurda doğa ve tarih meraklılarınca Kutsal Yol Yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Kutsal Yol Yürüyüşünün bu sene hem Turizm Haftası’nın, hem de Vegan Festivali’nin etkinlikleri kapsamında düzenlendiğini belirterek, “Coşkulu bir etkinlik. Hem Didim’imiz için, hem de Didim’de yaşayan insanlar için güzel bir etkinlik. Her zaman tanıtım diyoruz. Bu gibi etkinlikler de tanıtımın bir parçası” dedi.

Didim, Kutsal Yol