5 Yıldızın Belgesini Aldık

Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik sertifika töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) gerçekleştirildi.Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetler sonucu Didim Ticaret Odası da akreditasyon statüsü kazanmıştı.
Sertifika Törenine Didim Ticaret Odasını Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı, Genel Sekreter Mustafa Erğan, Akreditasyon Sorumlusu Ali Kayabaşı ve Bilgi Teknolojileri Sorumlusu Tansu Okurer katıldı.Yönetim Kurulu başkanı Şaban Üstündağ “5 yıldızlı hizmet veren Odamızın başarısı yapılan denetimler sonucunda taçlandırıldı.
Didim Ticaret Odası’nın son 3,5 yıllık bölümünde görev yapan yönetim olarak, Didim'in ticaret hayatına yenilikler getirmek için gayret gösterdik, 2014 Mayıs ayında başlayan ve bugüne kadar gelen süre içerisinde üyelerimizin, odamızdan daha çok istifade etmelerine yönelik çalışmalar yapmakta ve yaptığımız her faaliyetin odağına üyelerimizi koymaktayız. Bu manada akreditasyon sürecinde emeği gecen başta oda personelinin olmak üzere , Meclisimiz ve Yönetim Kurulu üyelerine gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım da “Odamızın Akredite olması sebebiyle düzenlenen törene katıldık. Ayrıca birde plaket ile ödüllendirildik. Didim'e uğur getirmesini yeni başlangıçlara sebep olmasını rabbimden dilerim. Emeği geçen Odamız personeline başta olmak üzere, Meclis Üyelerimize ve Yönetim Kurulumuza, Meslek komitelerimize teşekkür ederiz” dedi.Akredite Oda/Borsa nedir?Akreditasyon Sürecine başlayan Oda/Borsalar; Akreditasyon Standardını oluşturan Yönetim ve Oda/Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret, Borsacılık Faaliyetleri başlıkları altındaki 103 kriterden bağımsız denetçi kuruluşlarca denetlenerek akreditasyon statüsü kazanabiliyor.
Akredite Oda/Borsalar da söz konusu kriterlerden her üç yılda bir yeniden denetlenerek sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunma noktasında performans ölçümüne tabi tutuluyor.

akreditasyon, tobb, 5yıldız