Didim Genç İşadamları Derneği Kendilerine İade-İ Ziyarette Bulunan Ticaret Odası Yönetimini Kahvaltıda Ağırladı.

DİGİAD Yönetimi ve Üyelerinin ev sahipliğindeki ziyarete Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmet Kartal, Burhan Teke ve Enver Demirtaş ile Meclis Üyesi Medeni Karataş Katıldı.

DİGİAD Başkanı Kerim Küsmez, ziyareti için Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti. Kahvaltıya katılan üyelerini tanıttı. Göreve geldikleri günden bu tarafa gerçekleştirdikleri ve girişimde bulundukları faaliyetleri aktardı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş da kendilerini ağırlayan Dernek Üyelerine teşekkür etti. Yeniden belirlenecek olan Aydın İl Genç Girişimciler Kurulları hakkında bilgiler paylaştı. Dernek üyelerinden arzu edenlerin burada yer almasından memnuniyet duyacaklarını belirtti.
İlçenin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında ortak akıla ihtiyaç olduğunu ve bu amaçla seçimle iş başına gelen kurum yöneticileri ve kamu yararına çalışan derneklerin Didim Platformu çatısı altında bir araya geldiğini, önümüzdeki ilk toplantıda da DİGİAD’ın platforma dahil edilmesini teklif edeceklerini belirtti. Birlikte hareket edebilirsek, doğru girişimler ve doğru bir dil kullanarak doğru sonuca ulaşabiliriz dedi.
Tarafların ilçe ekonomisi ve sorunları hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

digiad,