Didim Kadın Girişimciler Kurulu KUEM’i Ziyaret Etti

Didim Ticaret Odası Didim Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri; Kadın Girişimciliğini desteklemek için, Didim de yeni kurulan ‘Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezi Kooperatifi KUEM’i kendi atölyelerinde ziyaret etti.

Atölyedeki çalışmaları yerinde izleyen Didim Kadın Girişimciler Kurulu, KUEM’in bundan sonraki çalışmalarını desteklemek, Didim’deki Girişimci Kadınların gücünü ve sesini daha geniş platformlarda duyurmak için ortak projelerde buluşmak üzere sözleşti.
Didim Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu her sene düzenlenerek bir gelenek haline gelen Didim VegFest’te yerini alıyor.
VegFest’te Didim Ticaret Odası ve Tüm Kadın Girişimcileri temsilen yer alacak olan Kurul Üyelerimiz, KUEM standı yanında yerini alarak yine KUEM tarafından VegFest için Kadın Girişimciler Kuruluna özel üretilen çantaların satışını yapacaklar.
Bu satıştan elde edilen tüm gelir, “Kurul Girişimci Ziyaretleri” kapsamında planlanan Kars Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği ziyareti sırasında buradaki ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacaktır.
Kadın girişimcilerin birlik ve beraberliğinden doğacak güce inanan kurulumuz VegFest‘e katılacak tüm katılımcıları ve ziyaretçileri KUEM Kadin Kooperatifimizi ve yarının potansiyel Girişimci Çocuklarını desteklemek amacıyla standımıza bekliyoruz.

didim, kuem, kadın, girişimcilik