Didim Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hizmet Binası Yeni Yerinde

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni hizmet binası Cumhuriyet Mahallesi 1050. sokakta açıldı. Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ebubekir Apaydın ve Hikmet Atilla ve Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demirtaş’ın katıldığı açılışa Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Didim Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Esnaf Odası Başkanı Şeref Erul, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Dualar ve kurdele kesimiyle yapılan açılış zeybek gösterisi ile son buldu.

Didim Şoförler Ve Otomobilciler Odası, açılış