Didim Ticaret Odası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs günü milletimizin kaderini yeniden şekillendirmiştir. Umutları yeşeren halkımız emsalsiz bir fedakârlık ile Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandırmıştır. O günden bu güne kadar tüm nesiller de önemli kazanımlar elde ederek bugünkü güçlü Türkiye’yi inşa etmişlerdir.

Türkiye'nin istikbali, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimiz; büyük bir mücadele ile devraldığımız mirasımızı korumak ve zenginleştirmek için en önemli görev sizlere düşmektedir. 19 Mayıs ruhunu anlayıp çok çalışarak geleceğe yön vereceğinize eminiz.
Bu duygularla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramınızı kutluyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyoruz
Mete Telyakar Hilmi Erbaş
Meclis Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı