Didim Ticaret Odası 6. Meslek Komitesi Üyelerini İşyerinde Ziyaret Ediyor

Didim Ticaret Odasında Dayanıklı Tüketim Malları ticareti yapan 6. Meslek Komitesi Üyeleri kendi gruplarında faaliyet gösteren Ticaret Odası üyelerini ziyaret ediyor.

Ziyaretleri Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi Üyesi İsmet Kartal, Komite ve Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy, Meslek Komitesi Başkanı Erdal Gürel, komite üyeleri; Fırat Durmaz, Şükrü Yılmaz ve Eylem Aydın Rendeci gerçekleştirdi. İşyerinde ziyaret edilen üyelerin talep ve önerileri alındı. İşlerinden memnuniyetleri, ticaret odasından beklentileri konusunda fikir alışverişinde bulunulan üyelere Odamızın didimgezgini.com web sitesi üzerinden tüm üyelerine sunmuş olduğu ücretsiz web sitesi hakkında bilgi verildi, eğitim talepleri anketi yapıldı.

6. Meslek Komitesi,