Didim Ticaret Odası Adnan Menderes Üniversitesi İşbirliği İle Yabancı Dil Eğitimleri Başlıyor

Didim Ticaret Odası ve Adnan Menderes üniversitesi işbirliği ile İngilizce ve Almanca kursları başlıyor.

Ticaret Odası Kültür Merkezinde oluşturulan yabancı dil sınıfında yapılan dersler hafta içinde akşam saatlerinde gerçekleşecek. Kayıtlar mesai saatleri içerisinde Ticaret Odası Hizmet Binasından alınacak. Adnan Menderes Üniversitesinin uzman eğitimcileri tarafından verilecek eğitimler Mart ayı içerisinde başlayacak. Eğitimi tamamlayanlara Adnan Menderes Üniversitesinin düzenleyeceği sertifika verilecek. 3 ay sürecek her bir kur için üç aylık eğitim ücreti toplam 750 TL. 0256 811 25 63 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

adü, adüsem, ingilizce, almanca