Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı Mete Telyakar ve Meclis Üyeleri Mazbatasını Aldı

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı Mete Telyakar ve Meclis Üyeleri mazbatasını İlçe Seçim Kurulundan aldı.

Meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından Meclis Üyelerinin oyuyla Yönetim Kurulu Başkanı olan Hilmi Erbaş ve Meclis Başkanı Seçilen Mete Telyakar ile Meclis Üyelerinin 24 Nisan Salı günü mazbata alması ile Ticaret Odası seçim süreci tamamladı. Mazbata alımından sonra ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş seçim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı İlçe Seçim Kuruluna teşekkür etti.

Didim Ticaret Odası, Hilmi Erbaş, Mete Telyakar, Mazbata