Didim Ticaret Odası Didim Tanıtım Filmi hazırlıyor

Didim Ticaret Odası İlçemiz için yeni bir tanıtım filmi hazırlıyor. Çekimleri geçtiğimiz günlerde gerçekleşen tanıtım filmi ilçemizin katıldığı uluslararası fuarların başlangıcı olan kasım ayına kadar tamamlanacak.

İlçemizdeki turizm ürünleri ve gezi noktalarından elde edilen görüntüler 2018 – 2019 fuar çalışmalarında kullanılacak. Sosyal medya tanıtımlarında kullanılarak insanların dikkatini ilçemize çekecek. Bireysel olarak fuarlara katılım gösteren turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile paylaşılacak. Konaklama tesisleri ve seyahat firmalarının bilgilendirme kanallarında yayınlanarak ilçemizde tatilini geçiren kişilerin daha fazla yer görmesini teşvik edecek.

2017 yılında Hazırlanan Tanıtım Filmi Sosyal Medyada 500 bin Kişiye Ulaştı.

Didim Ticaret Odasının İnteraktif Tanıtım Sistemi Projesi kapsamında sosyal medya ve fuar tanıtımlarında kullanılmak üzere 2017 yılında hazırladığı ve facebook.com/didimto hesabından paylaştığı Didim Tanıtım Filmi büyük ilgi görmüş, video bu güne kadar 500 bin kişiye erişmişti. Video bu güne kadar en çok Aydın, İngiltere, İstanbul, Ankara, İzmir ve Almanya'dan görüntülenme aldı.

tanıtım filmi