Didim Ticaret Odası İzmir Turizm Fuarında

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı 07 - 10 Aralık 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşiyor.

Kurumlar arası işbirliği ile hazırlanan Didim Standına katkıda bulunan Didim Ticaret Odası adına fuara Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Meclis Üyeleri Veysel Ece, Ali Hikmet Atilla ve Nihat Sandıkçı katıldı.

Didim Ticaret Odası fuaraayrıca 7 Aralık Perşembe günü ilçemizde faaliyet gösteren turizmciler, fuarı görmek isteyen vatandaşlar ve Didim Meslek Yüksekokulundan öğrenciler de dahil olmak üzere yaklaşık 100 kişinin ücretsiz ulaşımını sağladı. Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1179 katılımcı firma ve 77 ülkeden 38.587 ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.

Sektörün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir, her yıl artan yerli ve yabancı katılımlarıyla büyümeye devam ediyor. Türkiye ile çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak.

travelturkeyizmir, turizm, fuar, didim