Didim Ticaret Odası’ndan Çevre Oda ve Borsalara Ziyaret

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla, Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, Enver Demirtaş ve Meclis Üyesi Gül Börekçi Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası ve Kuşadası Ticaret Odasını ziyaret ettiler.Oda ve Borsa Yönetim Kurulları ve Meclis Başkanları tarafından karşılanan Didim Heyeti, Odalar arasın da bulunan dostça yardımlaşmaları taktir ile karşıladıklarını belirttiler. Ortaklaşa çözümlerin konuşulduğu görüşmeler de günün değerlendirilmesi yapıldı, geleceğe dönük yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Kuşadası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan toplantıda ise, 2018 Turizm değerlendirmesi yapıldı, 2018 ve 2019 Fuar çalışmaları değerlendirdi, 2019 Turizmi için yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü.

Söke ve Kuşadası Ticaret Odası ziyaretlerinden sonra Meclis Başkan Yardımcısı Tevfik Güroğlu, Başkan Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ebubekir Apaydın, Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş, İsmet Kartal ve Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy’dan oluşan Didim Heyeti Aydın Ticaret Odasını ziyaret etti. Sıcak bir ortamda Didim heyetini karşılayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin çekmen, Ali Çakır, Veli Tuna ve Genel Sekreter İlknur Kabasakal yapılan ziyaretteki memnuniyetlerini ifade ettiler.
AYTO Başkanı Hakan Ülken “İlimiz Odaları olarak ne kadar birlikte hareket edersek o kadar güçlü oluruz. Didim, Nazilli ya da Efeler’in tek başına kalkınması ne kadar zorsa birlikte olduğumuzda da o kadar kolay olacaktır. AYTO olarak bunu çok önemsiyoruz”, dedi.
Birlik olma düşüncesini paylaştıklarını ifade eden Başkan Hilmi Erbaş, Didim Ticaret Odası üzerine düşen ne varsa yerine getirecektir”, dedi. Ziyaretin ardından Başkan Hakan Ülken Didim Ticaret Odası heyetine AYTO’nun yeni hizmet binasını gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu.

didimto,ayto,kuto,sto,doketb