Didim Ticaret Odası Üyelerine Fuar Daveti

Elit Fuarcılıktan Fatih Eren ve Sema Özdemir Öner Didim Ticaret Odasını ziyaret etti. Başkan Hilmi Erbaş ve Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla’ya bölgede gerçekleştirdikleri fuarlar hakkında bilgiler paylaştı.

27 – 30 Eylül tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirecekleri emlak fuarının katılımcı ve ziyaretçi profili hakkında bilgiler verdi.
Yakın çevrede yapılacak olan fuarlara Didim Ticaret Odası üyelerinin katılımında kolaylık sağlayabileceklerini belirttiler. Didim Ticaret Odasından bu konuda öncülük yapmasını istediler. Fuar katılımlarında devlet destekleri konusunda bilgiler paylaştılar.
Erbaş ve Atilla’da bu gibi çalışmaların Ticaret Odası yönetimi tarafından değerlendirileceğini, üyelerin faydasına olan tüm çalışmaları desteklediklerini belirttiler. Ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ettiler.

Didim Ticaret Odası, Üyelerine, Fuar, Davet