Didim Ticaret Odası Üyelerine İndirimli Dil Eğitimi

Didim Ticaret Odası ve Ata Akademi Yabancı Dil Kursu arasında yapılan protokolle Ticaret Odası üyeleri, birinci derece yakınları ve personellerine indirim sağlanacak. 2 buçuk ay süren 40 saatlik yabancı dil eğitimine % 30 oranında uygulanacak indirimden faydalanmak isteyen üyelerin oda kaydını gösterir bir belge ile başvurmaları yeterli olacak.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Urgancı’ya Protokol kapsamında bilgiler veren Ata Akademi Yönetimi, Didim Ticaret Odası ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eğitimin bir kısmını yabancı eğitmenlerin gerçekleştirdiğini, bu sayede kursiyerlerin konuşmada önemli bir başarı yakaladıklarını belirtti. Eğitime katılmak için 18 Mart 2018 tarihine kadar kayıt yaptırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ protokolün Oda üyelerine eğitim anlamında destek olunması amacıyla yapıldığını belirterek Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

ata, akademi, yabancı dil, eğitim, didim