Didim Ticaret Odası ve TEB’den Kadın Akademisi

Didim Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve Türk Ekonomi Bankası iş birliği ile Kadın Akademisi etkinliği yapılacak. 25 Haziran Salı günü Didim Ticaret Odası Toplantı Salonunda Ayşegül Akşak tarafından “Ezber Bozan Pazarlama Teknikleri” eğitimi verilecek. 13:00 – 17:00 saatleri arasında sürecek eğitim iki oturum halinde yapılacak. Eğitime katılanlara sertifika verilecek.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, yapılacak eğitim ile kadınların iş hayatında göstereceği başarılara katkı vermeye çalıştıklarını belirterek iş yeri sahibi olan veya yeni bir iş kurma fikri olan kadınlarımızı eğitimimize bekliyoruz dedi.
Didim Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuran Arslan da halen ticari faaliyetlerini sürdüren kadın patronların işlerine ve kişisel girişimlerine katkı sunmak, gelecekte bir işyeri sahibi olmayı hayal eden kadınların da hayallerine ulaşan yola daha donanımlı çıkmalarını sağlamak için Türk Ekonomi Bankası ile bu eğitimi planladıklarını belirterek tüm kadınları eğitime beklediklerini söyledi.

Ayşegül Akşak kimdir
ActionCOACH Türkiye ve Engage&Grow Türkiye Kurucu Ortak
Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Üniversite hayatına devam ederken Uluslararası Kongre Organizasyonlarında görev aldı ve kongreler düzenledi.
Henüz 21 yaşındayken kendi Turizm Acentesini kurdu.
Mezuniyetin ardından, Akbank’ta Bireysel Bankacılık Pazarlama departmanında görev aldı. Müşteri ihtiyacını duyma, analiz etme, ürün geliştirme, sistem oluşturma, marka, pazarlama iletişimi, müşteri memnuniyeti, hedef, kampanya yani Ürün Geliştirme ve Pazarlamaya dair her alanda deneyim kazandı.
Kariyerine Deutsche Bank ve HSBC Bank’ta 2 yıl daha devam ettikten sonra, tüm biriktirdikleri ile başka faydalar sağlamak amacıyla yolunu KOÇLUĞA çevirdi.
Bugün, iki ortağı ile birlikte, Dünyanın 1 numaralı İşletme ve Yönetici Koçluğu firması olan ActionCOACH’un Türkiye Temsilcisi olarak İşletme ve Yönetici Koçluğu yapıyor. İşletmelerin yeniden yapılanma ve büyüme süreçlerinde onlara eşlik ederek hayallerine ulaşmalarına yardım etmenin, onların da sürekli öğrenmelerine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor. 3000’den fazla kadına kendiişlerini kurma, yönetme konusunda eğitim verdi. Kadın girişimcilere yönelik yaptığı çalışmalar ile 2017 Stevie Women in Business- Female Entrepreneur of the Year kategorisinde Silver Stevie ödülünün sahibi oldu.
Aynı zamanda bir melek yatırımcı olan Ayşegül Akşak, hayatının kalan kısmını, işletme sahiplerinin ve takımlarının düşünce sistemlerinde ve iş yapış şekillerinde kendi devrimlerini yapmalarına vesile olmaya adadı ve her gün kendisi gibi bu neden için yaşayacak olanları arayacak, bulacak.

teb, ayşegül akşak, kadın, akademi,