Didim Ticaret Odası Yönetimi İzmir Emlak Fuarında Didimli katılımcıları ziyaret etti.

27-30 Eylül 2018 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilen İzmir Property Expoİzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarında Didim’den emlak ve inşaat şirketleri katılım gösterdi. Didim Ticaret Odası yönetimi Fuara katılan üyelerini açtıkları stantlarda ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Teke, İsmet Kartal ve Enver Demirtaş Didim Ticaret Odasına üye olan fuar katılımcıları ziyaret ederek fuar çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

110 firma, 500’ün üzerinde projeyle yatırımcı ve ziyaretçilerle buluştu. Fuar ziyaretçileri ise avantajlı ve uygun fiyatlarla konut kampanyalarından yararlanma imkânını buldu. 4 gün süren fuar aynı zamanda önemli etkinliklere de sahne oldu. 4 gün boyunca İzmir Emlak Fuarı’nı 21 bin 647 kişi ziyaret etti.

Fuara 13 farklı ülkeden yatırımcılar stant açarak yine onlarca yabancı ülkeden yatırım uzmanları, ziyaretçiler İzmir’e gelerek buradaki projeleri gezme fırsatı yakaladı. Fuara başta Kıbrıs, Yunanistan, Katar, Azerbaycan, İran, Fas, Karadağ, Kırgızistan, Bulgaristan, Macaristan ve Kosova olmak üzere onlarca ülkeden yatırımcı ve ziyaretçi katılımı oldu. Özellikle Arap ülkelerinden katılımcıların ilgisinin yoğun olduğunu fuarda İzmir’in yanı sıra Aydın, Didim, Kuşadası, Muğla, Fethiye, Bodrum, Antalya, Alanya, Manisa, Osmaniye, Adana, Bursa ve Denizli gibi il ve ilçelerimizden de katılımcı firmalar yer aldı.

İzmir, Emlak, Fuar