Didim Ticaret Odasından Didim Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ebubekir Apaydın ve Ali Hikmet Atilla ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Kartal, Celal Gümüş, Burhan Teke ve Enver Demirtaş geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Didim Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ticaret Odası heyeti Başsavcıya yeni görevinin kendisi ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu. İlçe ekonomisi ve turizm hakkında bilgiler aktardı. Başsavcı Yılmaz misafirlerine ziyaretleri ve temennileri için teşekkür etti.

Çetin Yılmaz