Didim Ticaret Odasından Dış Ticaret Eğitimleri

Didim Ticaret Odası üye firmalar ve ilçe esnafına yol gösterecek eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda üyelerinin dış pazarlarda da kendine yer edinebilmesi için eğitimler yapılacak.

Ücretsiz yapılacak ve İki gün sürecek eğitimlerde 1. Gün Dış Ticarete Giriş, ikinci gün ise emlak ve inşaat sektörü için İhracatta Pazar Araştırması ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimleri yapılacak. İlçemizde dış pazarlara açılabilecek potansiyele sahip ürünlerin üretim ve satışını yapanlarla yabancılara konut satışı yapacak firmalar bu eğitimde önemli bilgiler edinecek. Eğitimleri, Bu güne kadar yurt içi ve yurt dışında yüzlerce eğitim gerçekleştiren Dış Ticaret Uzmanı Hakan Akın verecek.
Eğitimler 9 – 10 Ocak 2018 tarihlerinde saat 13:30 – 19:30 saatleri arasında yapılacak. Yeterli başvuru yapılması halinde gerçekleşecek eğitimlerde 1. Gün Dış Ticarete Giriş, 2. gün ise emlak ve inşaat sektörü için İhracatta Pazar Araştırması ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimleri verilecek. Eğitime katılmak isteyenlerin Ticaret Odasına bizzat başvurarak, 0256 811 25 63 numaralı telefonu arayarak veya www.didimto.org.tr/egitimformu.html web adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.
Eğitimin amacı, katılımcıların ürünlerinin yurtdışı pazarlarının ve müşterilerinin nerede ve kimler olduğu, hem de dış ticaret amacıyla ihtiyaç duyacakları her türlü bilgiye nasıl ve nereden ulaşabilecekleri konusunda uzmanlık seviyesinde bilgi sahibi olmalarının ve bu bilgileri pratik olarak kullanabilmelerinin sağlanmasıdır.
Eğitmen Hakan AKIN ülkemizde alanında en çok satan “Yeni İşimiz Dış Ticaret” “Dış Ticarette Alternatif Para Kazanma Yolları” “Dış Ticaret Sözlüğü” ve “Dış Ticaret Destekleri” kitaplarının yazarıdır. Daha önce yurtiçinde 55 ilde ve yurtdışında 13 ülkede eğitim ve danışmanlık çalışmaları gerçekleştirmiştir. ABİGEM eğitmenidir. Aynı zamanda kendi firmasında halen dış ticaret faaliyetlerini sürdürmektedir.

Dış Ticaret