DİGİAD’dan Ticaret Odasına Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Didim Genç İşadamları Derneğinin yeni yönetimi Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

Yeni Başkan Kerim Küsmez yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerine odaklanacaklarını, yapacakları çalışmalarda ilçedeki Odalar ile koordineli çalışmak istediklerini belirtti.

Didim Ticaret Odası adına ev sahibi olan Başkan Hilmi Erbaş ve Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Hilmi Erbaş ilçe ekonomisini temsil eden kurumlarla bir araya gelerek karar alıcılar üzerinde tesir oluşturmak gerektiğini söyledi. Neredeyse tamamı ticaret odası üyesi olan Derneğin çabalarını çok değerli, çok anlamlı bulduklarını belirtti. Dernekte tecrübe kazanan genç işadamlarının gelecekte Odalarda da önemli görevler üstleneceklerine inandığını belirtti.

DİGİAD