DİTAB ve Turizm Derneğinden Ticaret Odasına Ziyaret

Didim Turizm ALTYAPI Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, ile Didim Turizm Derneği Başkanı Tahir Tayyar Cengiz Ticaret Odasını ziyaret etti. Ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları; Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Teke, Enver Demirtaş ve Celal Gümüş. Meclis Üyeleri; İzzet Dönmez, Gül Börekçi ve Figen Çevrem Gürsoy yaptı.

Didim Ticaret Odası yönetim ve meclisine hayırlı olsun dileklerini ileten Karataş ve Cengiz kurumların işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Vegan festivali, yelken şampiyonası ve 19 mayıs etkinlikleri hakkında bilgiler paylaşan Karataş İlçemizde son zamanlarda gerçekleşen festival ve etkinliklere katılım arttığını, Halkımız yapılan işlere teveccüh gösterdiğini belirtti. Ulusal basında da yer alıyor bu etkinliklerin Didim’in tanıtımına da katkı sağladığını söyledi.
Ticaret Odası meclis ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti. Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş Yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek bunları geliştirmek için Oda adına katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. “Tüm kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek temel sorunlarımızı en baştan ele alarak ciddi adımlar atmalıyız. Didim’in takıldığı konuları beraber ortak akılla aşmalıyız” dedi.

DİTAB, Turizm Derneği,