Dokuz Oda Borsa Tek Yumruk Yekvücut

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit ve Yönetim Kurulu Üyeleri Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

Misafirlerine hoş geldin diyen Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş oda ve borsa seçimlerinin her iki kuruma hayırlı olmasını diledi. 10 sene önce gönüllü olarak bıraktığımız Oda yönetimini yeni kadrolarla tekrar devraldıklarını belirterek, Ülken’i TOBB yönetim kurulu üyeliğine seçilişinden dolayı da tebrik etti.

Oda hizmet binasında iyileştirmeler planladıklarını belirten Erbaş yapılacak tadilat çalışmalarına destek için TOBB Yönetiminden talepte bulunacaklarını belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 81 ilde 81 meslek lisesi projesinin tamamlanmasından sonra Oda ve Borsaların bulunduğu ilçelere de meslek lisesi yapılacağını vurgulayarak “bu kapsamda ilçemize meslek lisesi kazandırılması için destek istiyoruz” dedi. Denizcilik üzerine eğitim vermesi planlanan meslek lisesi için yer tahsisinin de yapıldığını belirtti. Erbaş Yönetim Kurulu Toplantısının olduğu bir günde TOBB’u ziyaret etmek isteriz, dedi.
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken de Oda seçim sonuçlarının Didim Ticaret Odasına ve Didim’e hayırlı olmasını diledi. “Başkan Hilmi Erbaş’ın TOBB camiası ve Aydın’da bilinirliği yüksek. Didim deyince Hilmi Erbaş, Hilmi Erbaş deyince Didim akla geliyor, Rıfat Başkanın da yakından tanıdığı bir isim, yeniden görev alması Didim için bir şans. Didim bunu değerlendirmeli” dedi.
Dokuz oda borsa tek yumruk yekvücut olması yapacağımız her işte çok önemli diyen Ülken, bu sayede TOBB Yönetiminde Aydın’ı temsilen yer aldığını belirtti. “Bütün Odalar TOBB yönetiminde olmak ister. İl çelişki yaşarsa temsilci yönetime giremez. Üyelikte verdiği destekten dolayı Aydındaki tüm Oda – Borsa başkanlarına ve Hilmi Başkana teşekkür ediyoruz. İlimiz ve ilçemiz için beraber çalışacağız” dedi,
Odalar ve borsalar birliğinin öncelikle 81 ilde meslek lisesi inşa etmek üzere yola çıktığını belirten Ülken, “bu hedefin tamamlanmasıyla oda – borsa bulunan ilçelerde de bunu gerçekleştirmek istendiğini belirtti. Aydın ilimizde 4 ilçede oda-borsa var. 9 oda bir ilçede karar kılınır ve tüm odalar destek verirse bu yatırımı ilk alanlardan oluruz. Arsanın hazır olması Didim’e avantaj sağlayacaktır” dedi. Denizcilik üzerine yapılacak bir meslek lisesi için Deniz Ticaret Odasının da desteğinin alınabileceğini sözlerine ekledi.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve turizmci Ali Hikmet Atilla Ülken ve Yönetim Kurulu Üyelerine ilçe ve Aydın turizmi hakkında kısa bilgilendirmeden sonra turizm sektörünün TOBB’dan beklentilerini aktardı.
İl ve ilçe ekonomisini konuşulduğu, İlçe turizmi ve beklentilerini değerlendirdiği ziyaret AYTO Başkanı Hakan Ülken’in Hilmi Erbaş’a çiçek ve efe heykeli takdim etmesiyle sona erdi.
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ergün Ervan ve Fatih Erkul ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı Mete Telyakar, Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş ve Burhan Teke yaptı.

aydın, AYTO, hakan ülken, TOBB,