Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyasına bir destek de Didim Ticaret Odasından

Tüm bakanlıkların katkısı ve katılımıyla Hükümet tarafından enflasyonla mücadele programı 09 Ekim 2018 tarihinde Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere birçok işveren örgütü ve firma kampanyaya destek veriyor.
Didim Ticaret Odası Enflasyonla mücadele programı kapsamında indirim kampanyasına katılacak üyelerine işletmeler için oluşturduğu ücretsiz web tanıtım sayfaları üzerinden destek verecektir. Yılsonuna kadar en az yüzde 10 indirim yapan firmalara www.didimgezgini.com üzerinde çalışan Didim İşletme Ağı sistemi “kampanya modülünde” yer verilerek sosyal medya ağlarından firmasının ve ürünlerinin tanıtımı yapılacaktır.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu “Enflasyonla Mücadele Programını desteklediklerini belirterek, “81 il ve 160 ilçedeki Odalarımız ve Borsalarımızla birlikte Enflasyonla Mücadeleyi sahipleneceğiz ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışacağız” diyerek, görüşlerini şöyle dile getirdi; “Türkiye bir defa daha devlet-millet birlikteliğiyle topyekûn bir iktisadi mücadele başlatmıştır. Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın liderliğinde başlatılan Enflasyonla Mücadele Programını makroekonomik istikrar için son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Zira artan enflasyon, girdi ve finansman maliyetlerimizi artırmakta, firmalarımızı olumsuz etkilemektedir. Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir. Enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir. Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır. Bu çerçevede TOBB ve Odalar-Borsalar, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da milli bir dayanışma içindedir. 81 il ve 160 ilçedeki Odalarımız ve Borsalarımızla birlikte Enflasyonla Mücadeleyi sahipleneceğiz ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışacağız.”
Konu kapsamında kampanyaya ilişkin detaylı bilgiler için tıklayınız.

Enflasyonla Topyekûn Mücadele