Expolife Fuarcılık Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Didim Ticaret Odası başkanı Hilmi Erbaş ve Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla’yı makamında ziyaret eden Expolife Fuarcılık yöneticisi Serdar Erdoğan gerçekleştirdikleri fuar organizasyonları ve Milas’ta yaptıkları yapı-dekorasyon fuarı hakkında bilgiler paylaştı.

Fuarların bölgeye ve bölgedeki işletmelere olan katkısını anlatan Erdoğan Didim’deki Odalar ve diğer kurumların destekleri ile ilçedeki hakim sektörler için fuar organizasyonu yapabileceklerini belirtti.
Erbaş ve Atilla, Fuar öncesinde planlama ve hazırlık çalışmaları konusunda bilgiler paylaşan Erdoğan’ı bundan sonraki ilk meclis toplantısına meclis üyelerine bilgilendirme sunumu yapmak üzere davet etti.

Expolife Fuarcılık, Ziyaret