Gazetecilerden Ticaret Odasına hayırlı olsun ziyareti

Didimli gazeteciler Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser, gazeteciler; Hasan Eker, Yaşar Çelebi, Bahri Yaba, Dursun Temel Yurdaer, Ediz Verdioğlu ve Hüseyin Çalışkan katıldı.

Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser Başkan Hilmi Erbaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Yerel basın ile ilgili bilgiler paylaştı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş da nazik ziyareti ve iyi dilekleri için gazetecilere teşekkür etti. Yerel basının çok önemli olduğunun bilincinde olduklarını belirterek, sorunların tespiti, gündeme getirilmesi ve kamuoyu oluşturma noktasında basının önemli bir iş yaptığını söyledi. İlçemizin sorunlarının çözümü için gösterdiği çabadan dolayı tüm gazetecilere teşekkür ediyorum dedi. Hayata geçirecekleri Didim Platformunun oluşturulmasında basının da katkı sağlamasının önemli olduğunu belirterek ilerleyen süreçte bu konuda tüm kurumlarla beraber basınla da iletişimde olacaklarını belirtti.

yerel basın, gazeteci