İsrail Gümrüklerine İlişkin Duyuru

TOBB’dan Odamıza gelen bilgilendirmede, Tel Aviv Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atfen, İsrail Ticaret Odaları Federasyonu tarafından bahse konu Büyükelçiliğimize iletilen İsrail Gümrükleri İdaresi’nin duyurusu çerçevesinde, ‘’Global Gateway’’ olarak adlandırılan yeni nesil bilgisayar destekli gümrük sisteminin kullanılmaya başlanacağının, sistem kurulumu dolayısıyla 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde İsrail’de gümrük işlemlerinin yapılamayacağının, acil kargolarda ise özel acil gümrük prosedürünün uygulanacağının öğrenildiği ifade edilmektedir.
Bahse konu duyuru metnine www.tobb.org.tr adresinde hizmetler başlığında yer alan Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/İsrail bölümünden ulaşabilirsiniz
Üyelerimize duyurulur.

İsrail, Gümrük