Moldova Otomotiv Günleri 2018

TOBB’dan aldığımız 25.04.2018 tarih ve 4116439 sayılı yazıda, Moldova Ekonomi ve Altyapı Bakanlığı ile Moldova Yatırım ve İhracat Destek Ajansı(MIEPO) işbirliğinde 29-30 Mayıs tarihlerinde Kişinev ’de otomotiv bileşenleri ve tedarikçilerinin katılımları ile “Moldova Otomotiv Günleri 2018” in gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Sayın Üyemiz,
TOBB’dan aldığımız 25.04.2018 tarih ve 411/6439 sayılı yazıda, Moldova Ekonomi ve Altyapı Bakanlığı ile Moldova Yatırım ve İhracat Destek Ajansı(MIEPO) işbirliğinde 29-30 Mayıs tarihlerinde Kişinev ’de otomotiv bileşenleri ve tedarikçilerinin katılımları ile “Moldova Otomotiv Günleri 2018” in gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Söz konusu etkinlik Moldova’ nın önde gelen sanayi etkinliklerinden olup, hükümet yetkilileri, firma sahipleri/temsilcileri ve akademisyenlerin katılımları beklenmektedir.
Konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin MIEPO ile e-posta ile irtibata geçmesi gerekmektedir. (automotive.moldova@miepo.md)
Kayıt yaptırmak isteyenlerin ise http://automotivemoldova.com/ web adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Moldova, Otomotiv