4.Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı 20-23 Şubat 2019 Tarihleri Arasında

Horeca Faır Ege Uluslararası 4.Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı 20-23 Şubat 2019 tarihleri arasında yeni adresi Fuar İzmir’de

2016-2018 yılları arasında Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon 4. Senesinde Uluslararası niteliğine kavuşarak, Fuar İzmir’de 20 Şubat 2019 ‘da kapılarını sektör profesyonellerine yeniden açıyor.

Dünya turizm hareketi hızla büyürken, Türkiye 2016-2017 yıllarındaki kayıplarını telafi ederek hızla büyümeye başlamıştır. 2018 yılını ilk yarısında, Türkiye Turizm ivmesi %30 büyüme göstermiştir. 2019-2020-2021-2022-2023 yıllarında Turizm hareketliği artarak devam edeceği ön görülmektedir. HORECA FAİR hızla gelişmekte olan Turizm sektöründeki yeni yatırımları ve var olan yatırımların ihtiyaçları karşılamak için, Turizm sektörü ile tedarikçilerini bir araya getirecek önemli bir fuar olacaktır.
Uluslararası kimliğe kavuşmasının yanı sıra TÜRKİYE OTELCİLER FEDERASYONU (TÜROFED) güç birliği ile yeniden şekillenen HORECA FAİR 4.OTEL EKİPMANLARI VE AĞIRLAMA KONAKLAMA TEKNOLOJİLERİ FUARI sektör içinde yer alan ve almak isteyen firmaları Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanında Yurt içinden ve Yurt Dışından sektör profesyonelleri ile buluşturacak.
HORECA FAIR, 4. Senesinde Türkiye Otelciler Federasyonu, Türkiye Aşçılar Federasyonu, çerçevesinde yapılmaktadır.
TÜROFED üyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli yaklaşık % 60 Tesissin Genel Müdür, Satın Alma vb. yetkililerinin Turizm sezonu öncesi nihai satın alma kararlarını verecekleri HORECA FAIR alım heyetleri ve ikili görüşmelere zemin oluşturacak nihai organizasyon haline gelmiştir.
HoReCa sektörü, A-Z’ye tüm ihtiyaçlarını fuardan karşılayacak; 2,5 milyar dolar ihracat hacmine sahip sektörün ticaret odaklı fuarı “EGE OTEL EKİPMANLARI’NDA, geçen yıllardan farklı olarak otel ve mutfak ekipmanlarının yanında restoran, pastane ve kafe ve catering şirketlerinin kurulumdan nihai müşteriye ulaşan sürece kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler yer alacak.
Kurumsal satın almacıların, yanında yeni işletme sahibi olacaklar ve işletmesini yenileyecek tüm yatırımcılar; tekstilden televizyona, klimadan fincana, dekorasyon ürünlerinden peyzaj ve bahçe mobilyalarına, SPA malzemeleri ve havuz ekipmanlarına kadar tüm ihtiyaçlarını bu fuardan tedarik edecekler.
Fuar ile eş zamanlı olarak workshoplar, showlar, yarışmalar ve seminerler ile dikkat çeken HORECA FAİR 2019 yılında da pek çok renkli nitelikli aktiviteye ev sahipliği yapmak üzere hazırlıklarını sürdürmekte.

4.Otel Ekipmanları, Horeca