HDP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Tunç Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Halkların Demokratik Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Tunç seçim çalışmaları kapsamında Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Tunç, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Ticaret Odasını da ziyaret ettiklerini belirtti. Seçim çalışmaları ve 24 Haziran sonrası gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında bilgi aktardı.
HDP ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Teke ve Celal Gümüş Meclis Üyeleri Medeni Karataş, Figen Cevrem Gürsoy ve Meral Bademcigil yaptı.Misafirlerine hoş geldiniz diyen ve ziyaretleri için teşekkür eden Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş Tunç’a seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi. “Seçim sonuçlarının ülkemize ve Aydın’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

parti ziyaretleri, ferhat tunç