Her şey Dahil Konaklama Hizmeti Sunan Otellerle İstişare Toplantısı Yapıldı

Didim Ticaret Odası, Didim’de bulunan ve müşterilerine her şey dahil konaklama hizmeti sunan otellerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Otellerde konaklayan müşterilerin Didim’in tarihi ve doğal güzellikleri görmelerini teşvik etmelerini sağlayarak ilçede turizm hareketliliğini arttırmak amacı ile yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Her şey dahil sistemin avantaj ve dezavantajları tartışıldı.
Tanıtım konusunda yapılanlar, yapılması gerekenler ve geliştirilecek yöntemler hakkında görüşler paylaşıldı.
Turizm çeşitliliğini sağlamak için geliştirilebilecek ürün seçenekleri ve yapılabilecek iyileştirmeler değerlendirildi.
Otel temsilcilerine Ticaret Odasının hayata geçirdiği Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi konusunda sunum gerçekleştirildi.
Taraflar önerilerin yazılı hale getirilerek daha geniş tabanlı bir toplantının önümüzdeki günlerde yapılması konusunda fikir birliğine vardı.

Her şey Dahil, Otel