İYİ Parti heyeti Didim Ticaret Odasını Ziyaret Etti

İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Halil Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Didim Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Vela yaptı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ İYİ Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek yeni partilerinin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diledi.
Ziyarette Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri; partinin kuruluş ve kongre sürecini, hedefler ve beklentilerini, anlattı. Yerel seçimlerde yapacakları çalışmaları ve proje geliştirme süreçlerini paylaştı. Ticaret Odasından ilçe hakkındaki öneri ve raporlarını talep etti. Oluşturdukları 54 kişilik yönetim kurulunda eşit sayıda kadın ve erkek olduğunu, partinin ayrıca bir kadın kolları yapılanmasının bulunmadığından bahsetti.
Ziyarette Didim Ticaret Odasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir resmini hediye eden Başaran’a Başkan Şaban Üstündağ teşekkür etti.

İYİ Parti, Didim Ticaret Odası