İyi Parti Yönetimi Ticaret Odasını Ziyaret Etti

İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz ve parti yönetimi Odamızı ziyaret etti. Ziyarette ev sahipliğini Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla ve Meclis Başkan Yardımcısı Tevfik Güroğlu yaptı.

Büyükpoyraz, kendilerini ağırlayan Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti. Parti çalışmaları ve yerel seçimler süreci hakkında bilgiler paylaştı.

Başkan Hilmi Erbaş misafirlerine hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, “seçimin ilçemize, ilçe ekonomisi ve turizmine hayırlı olmasını diliyorum, Seçimlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini ve huzurlu bir ortamda tamamlanmasını temenni ediyoruz, zira ilçemizin ticaret ve turizmimizin huzura ihtiyacı var” dedi. İlçe hakkında raporlar hazırlayarak tüm adaylara ulaştıracaklarını belirtti.

iyi parti