Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Toplumumuzu bir araya getiren, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olan bayramların, Milletimizin birlik ve beraberlik adına en güzel örnekleri ortaya koyduğu bu dönemde güçlü yarınlar hayalimize katkı yapmaktadır.

Birlik beraberlik içinde, yeni nesillerin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması arzusuyla bütün vatandaşlarımızın ve üyelerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Kurban Bayramı