MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Deniz Depboylu seçim çalışmaları kapsamında Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, MHP Didim Belediye Meclisi üyesi Eda Yücel İlhan ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kartal, meclis üyeleri Figen Cevrem Gürsoy ve Evren Kamacı yaptı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili ve Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve seçim beyannameleri hakkında bilgiler paylaştı.
Misafirlerine hoş geldiniz diyen ve ziyaretleri için teşekkür eden Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş 17 Nisanda görevi devraldıklarını belirtti. “seçimlerden sonra Aydın Milletvekillerimizi Didim’in sorunları için ziyaret edeceğiz, yoracağız” diyen Erbaş Depboylu’ya seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi. “Seçim sonuçlarının ülkemize ve Aydınımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Taraflar ilçe ve ilin beklentileri ile ülke ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

MHP, Aydın, Milletvekili, Deniz Depboylu