Odamızdan Atabay'a Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ali Hikmet Atilla Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ı makamında ziyaret ederek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersay’a gerçekleştirecekleri ziyaret öncesinde istişarelerde bulundu. İletilecek konular ve hazırlanacak rapor hakkında değerlendirmelerde bulundular. Erbaş ve Atilla, Atabay’a partisi tarafından yeniden aday gösterilmesinden dolayı tebriklerini de iletti.

Atabay, Erbaş, Atilla